RISE PFIPublikasjonerKonferanser
Konferanser
Konferanse

Nye fremskritt innen forskning på nanocelluloser

RISE PFI har gleden av å arrangere konferansen «Recent advances in cellulose nanotechnology research» i Trondheim, Norge, 5. - 6. oktober 2022. Dette er den åttende gangen konferansen arrangeres, siden oppstarten i 2006. Programmet kan lastes ned her:

Last ned Pdf

Tidlig registreringsavgift

Kr 7000,-. Frist 1. september 2022 (inkluderer lunsj begge dager og konferansemiddag 05. oktober). Etterpåmeldingsavgift: Kr 8000,-

Overnatting er ikke inkludert i konferanseavgiften. Ta gjerne kontakt med oss direkte på firmapost@rise-pfi.no dersom du trenger informasjon eller hjelp med å reservere hotellrom. Ta kontakt så tidlig som mulig for å få en god pris.

Postere

Om du ønsker å sende inn et posterbidrag til konferansen kan du sende inn et sammendrag på maksimalt en side. Send inn postersammendraget til firmapost@rise-pfi.no, og bruk "Nanocelluloseposter" i emnefeltet. Frist: 1. september 2022.

Andre henvendelser kan også sendes til firmapost@rise-pfi.no

Konferanser ved RISE PFI

RISE PFI is part of RISE - Research Institutes of Sweden

RISE PFI er et internasjonalt anerkjent forskningsinstitutt innen prosesser og produkter basert på lignocellulose. RISE PFIs satsingsområder er Fiberteknologi og fiberbaserte produkter, Bioraffinering og bioenergi og Biopolymerer og biokompositter.

 

Kontakt

  • Høgskoleringen 6b
  • NO - 7491 Trondheim
  • firmapost@rise-pfi.no
  • +47 73 60 50 65

 

Følg oss på Linkedin og Twitter