REDYSIGN-konsortiet møttes i Valladolid i Spania i oktober 2025 for å markere at prosjektet har gjennomført første halvdel av prosjektperioden, og at det er på god vei mot målet om å utvikle resirkulerbar, biobasert og smart fiberbasert emballasje (FBP) for ferskt kjøtt.

Viktige milepæler så langt er bl.a:
  1. Energieffektiv produksjon av papirmasse
  2. Økodesignet emballasje (inkludert våt- og tørrformingsteknologier)
  3. Smarte sensorer for holdbarhet og dokumentasjon av kjølekjede
  4. Avansert sorteringsteknologi for bedre resirkulering

På besøket på PackBenefit sin nye fabrikk var det fokus på industriell implementering. Dette markerte dermed starten på neste fase i prosjektet: å demonstrere sirkulære løsninger for fiberbasert emballasje.

For mer informasjon: https://redysign.eu/redysign-consortium-meeting-milestones-reached-and-the-path-to-circularity-ahead/