RISE PFI har i løpet av det siste året utviklet prototyper av nye biokomposittprodukter for infrastruktur og bygningselementer ved bruk av 3D-printing, sprøytestøping og ekstrudering. "Et viktig element i utviklingen av biokompositter er valget av den optimale biokomponenten, og trefibre har vist seg å ha gode egenskaper for biokomposittprodukter," sier Gary Chinga Carrasco, fagansvarlig for området Biopolymerer og biokompositter ved RISE PFI.  Les mer i Compounding World.

 

new biocomposite products

RISE PFI is part of RISE - Research Institutes of Sweden

RISE PFI er et internasjonalt anerkjent forskningsinstitutt innen prosesser og produkter basert på lignocellulose. RISE PFIs satsingsområder er Fiberteknologi og fiberbaserte produkter, Bioraffinering og bioenergi og Biopolymerer og biokompositter.

 

Kontakt

  • Høgskoleringen 6b
  • NO - 7491 Trondheim
  • firmapost@rise-pfi.no
  • +47 73 60 50 65