Gratulerer til vår kollega Chiara Zarna

Vi gratulerer vår kollega Chiara Zarna med doktorgraden og en svært godt gjennomført doktordisputas onsdag 29. mars. Chiara presenterte sin avhandling “Producing Floor and Side Panels from Biocomposites” ved Institutt for maskinteknikk og produksjon, NTNU.

Seniorforsker Gary Chinga Carrasco ved RISE PFI har vært Chiaras medveileder.

Doktordisputas 29. mars: Chiara Zarna

Fra venstre: Gary Chinga Carrasco, prof. Aji Mathew, Chiara Zarna, prof. Andreas Echtermeyer, prof. Kristofer Gamstedt 

RISE PFI is part of RISE - Research Institutes of Sweden

RISE PFI er et internasjonalt anerkjent forskningsinstitutt innen prosesser og produkter basert på lignocellulose. RISE PFIs satsingsområder er Fiberteknologi og fiberbaserte produkter, Bioraffinering og bioenergi og Biopolymerer og biokompositter.

 

Kontakt

  • Høgskoleringen 6b
  • NO - 7491 Trondheim
  • firmapost@rise-pfi.no
  • +47 73 60 50 65